De Rodeo's: Nigel Williams, Johnny Trash & Wouter Monden

Rodeo's
Deze informatie is niet meer actueel!
Komen een kroeg binnen: een Brit, een Belg en een Hollander... het zou het begin van een mop kunnen zijn. Drie comedyvrienden zitten na een voorstelling aan een toog en na wat Belgische bieren smeden ze het plan om samen op tour te gaan als De Rodeo's. Waarom De Rodeo's? Omdat ze ervan overtuigd zijn dat ze met hun 'jokes' de toeschouwers van hun stoelen kunnen doen vallen van het lachen. De ...
Komen een kroeg binnen: een Brit, een Belg en een Hollander... het zou het begin van een mop kunnen zijn. Drie comedyvrienden zitten na een voorstelling aan een toog en na wat Belgische bieren smeden ze het plan om samen op tour te gaan als De Rodeo's. Waarom De Rodeo's? Omdat ze ervan overtuigd zijn dat ze met hun 'jokes' de toeschouwers van hun stoelen kunnen doen vallen van het lachen. De Rodeo's, dat zijn Nigel Williams, Johnny Trash en Wouter Monden. Drie authentieke comedians die met elk hun eigen stijl het comedyminnend publiek een onvergetelijke en onvervalste line-up presenteren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; Kassa: 16,00 €; VVk & abo3: 14,00 €; Abo6: 13,00 €; Abo10: 12,00 €)

Taal

vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • vr 14 dec 18
    van 20.00 uur tot 21.30 uur

Categorie

  • Humor

Waar

Deel deze pagina