Legacy League: On the Roof (Meise) & Straatrijk VZW

Legacy League
Deze informatie is niet meer actueel!
Kom genieten van een breakdancecompetitie van topniveau! Het danscollectief On The Roof organiseert in samenwerking met Straatrijk en GC de Muze van Meise de Legacy League. Breakdancers tot 17 jaar strijden voor punten waarmee ze zich kunnen plaatsen voor het Belgisch Kampioenschap. In de competitie voor volwassenen zullen de beste breakdancers van België het in duo tegen elkaar opnemen in ...
Kom genieten van een breakdancecompetitie van topniveau! Het danscollectief On The Roof organiseert in samenwerking met Straatrijk en GC de Muze van Meise de Legacy League. Breakdancers tot 17 jaar strijden voor punten waarmee ze zich kunnen plaatsen voor het Belgisch Kampioenschap. In de competitie voor volwassenen zullen de beste breakdancers van België het in duo tegen elkaar opnemen in spectaculaire 2ON2 battles. Een ervaren jury beslist wie de beste moves en de meeste skills heeft. Kom langs voor de toegankelijke breakdancevibe, laat je verrassen door buitenaardse breakdancemoves en laat je misschien inspireren om zelf een danspas te wagen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: 5,00 €; Kassa: 5,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • za 22 sep 18
    van 16.00 uur tot 18.00 uur

Waar

Deel deze pagina