De Eendracht: winterconcert

De Eendracht
Deze informatie is niet meer actueel!
De Koninklijke Fanfare De Eendracht Westrode is een toffe bende van geschoolde amateurmuzikanten van alle leeftijden die optreden in de typische bezettingen van een fanfare-orkest: koperblazers, saxofoons en percussie. Ze vormen samen een 50-koppig orkest onder leiding van Johan Maes. Ze weten kwaliteitsvolle muziek te koppelen aan aangename en toegankelijke composities. Net zoals elk jaar ...

De Koninklijke Fanfare De Eendracht Westrode is een toffe bende van geschoolde amateurmuzikanten van alle leeftijden die optreden in de typische bezettingen van een fanfare-orkest: koperblazers, saxofoons en percussie. Ze vormen samen een 50-koppig orkest onder leiding van Johan Maes. Ze weten kwaliteitsvolle muziek te koppelen aan aangename en toegankelijke composities. Net zoals elk jaar bezorgen ze het Meisese publiek tijdens deze koude periode een warme avond. Er is een gastoptreden van Los Del Trè. Jong talent op akoestische gitaar uit eigen streek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: 10,00 €; Kassa: 10,00 €; Vvk & abo3: 10,00 €; Abo6: 10,00 €; Abo10: 10,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • za 24 nov 18
    van 20.00 uur tot 22.30 uur

Categorie

  • Muziek

Waar

Deel deze pagina