Misses Big Stuff: The rythm'n'blues boomerang

Misses Big Stuff
'All the single ladies' in een Aretha Franklin-jasje of Ed Sheeran zo puur als Otis Redding? Misses Big Stuff katapulteert hedendaagse hits terug naar de jaren '50 en '60, dompelt ze onder in een soulbad en brengt je zo in de heerlijke sfeer van weleer. Misses Big Stuff is de negenkoppige band rond Stefanie De Meulemeester. De stem van Stefanie kwam al elke huiskamer binnen: ze zong de ...
'All the single ladies' in een Aretha Franklin-jasje of Ed Sheeran zo puur als Otis Redding? Misses Big Stuff katapulteert hedendaagse hits terug naar de jaren '50 en '60, dompelt ze onder in een soulbad en brengt je zo in de heerlijke sfeer van weleer.
Misses Big Stuff is de negenkoppige band rond Stefanie De Meulemeester. De stem van Stefanie kwam al elke huiskamer binnen: ze zong de soundtrack van de tv-serie 'Thuis' en weerklinkt door je radio met de jingles van 'Radio 2'. Vijf jaar geleden stond de groep al in de Muze met een stomende 'tribute' aan Tina Turner. We verwachten dat de nieuwe voorstelling minstens even wervelend zal zijn.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 16,00 (Basistarief: 16,00 €; Kassa: 18,00 €; Vvk & abo3: 16,00 €; Abo6: 14,00 €; Abo10: 13,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • za 20 okt 18
    van 20.00 uur tot 22.30 uur

Categorie

  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise