Misses Big Stuff: GEWIJZIGD PROGRAMMA - walking a mile in Aretha’s shoes

Misses Big Stuff
Deze informatie is niet meer actueel!
Misses Big Stuff, de 10-koppige rhythm'n blues band rond zangeres Stefanie De Meulemeester brengt een eerbetoon aan 'Queen of Soul' Aretha Franklin; een legende die talloze artiesten doorheen te tijd wist te inspireren en in augustus overleed. Niet enkel artiesten kijken op naar Aretha. Vanaf de jaren '60 is zij ook het rolmodel voor de Afro-Amerikaanse gemeenschap en staat de zwarte ...
Misses Big Stuff, de 10-koppige rhythm'n blues band rond zangeres Stefanie De Meulemeester brengt een eerbetoon aan 'Queen of Soul' Aretha Franklin; een legende die talloze artiesten doorheen te tijd wist te inspireren en in augustus overleed.

Niet enkel artiesten kijken op naar Aretha. Vanaf de jaren '60 is zij ook het rolmodel voor de Afro-Amerikaanse gemeenschap en staat de zwarte Amerikaanse bevolking zo bij in tijden van rassenscheiding en discriminatie. Eén van Aretha's nummer-1-hits 'Respect' was zowaar het anthem van zowel de Afro-Amerikaanse burgerrechtenbeweging als de tweede feministische golf.

Walking a mile in Aretha shoes wordt beslist een inspirerende theaterproductie die niet enkel het repertoire van Aretha Franklin behartigt maar ook van de vele artiesten die zij wist te inspireren…

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 16,00 (Basistarief: 16,00 €; Kassa: 18,00 €; Vvk & abo3: 16,00 €; Abo6: 14,00 €; Abo10: 13,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • za 20 okt 18
    van 20.00 uur tot 22.30 uur

Categorie

  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise