VVZ-Band Nieuwenrode & Lien Van de Kelder

Lien Vande Kelder
Deze informatie is niet meer actueel!
Voor deze editie van hun jaarlijks concert in GC de Muze van Meise koos de VVZ-Band voor de innemende Lien Van de Kelder als gastvedette. Ze bezit een wondermooie stem en bulkt van de ervaring in de musical-, televisie-, en toneelwereld. De match met de VVZ-band zorgt ongetwijfeld voor vuurwerk. Dansgroep Excess is eveneens van de partij en zorgt ervoor dat de show ook bijzonder aangenaam zal ...
Voor deze editie van hun jaarlijks concert in GC de Muze van Meise koos de VVZ-Band voor de innemende Lien Van de Kelder als gastvedette. Ze bezit een wondermooie stem en bulkt van de ervaring in de musical-, televisie-, en toneelwereld. De match met de VVZ-band zorgt ongetwijfeld voor vuurwerk. Dansgroep Excess is eveneens van de partij en zorgt ervoor dat de show ook bijzonder aangenaam zal zijn om naar te kijken. Een 45-koppige concertband, een topvedette en een dansgroep: de VVZ-Band maakt gebruik van een beproefde succesformule om entertainment van de bovenste plank aan te bieden voor jong en oud.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 15,00 (Basistarief: 15,00 €; Kassa: 16,00 €; Vvk & abo3: 15,00 €; Abo6: 13,00 €; Abo10: 12,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • za 11 mei 19
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise