Foyer do mundo: Duo Malick Pathé Sow & Bao Sissoko

Duo Malick Pathé Sow & Bao Sissoko
Deze informatie is niet meer actueel!
Malick Pathé Sow is een van Europa's belangrijkste ambassadeurs van de muziek van de Senegalese tak van de 'Fulbe', een etnische bevolkingsgroep verspreid over een aantal landen in West-Afrika. Hij vindt een ideale muzikale kompaan in Bao Sissoko, Bao is een 'griot' - een soort van Afrikaans verteller/muzikant - die behoort tot de 'Mandinka', een van de andere grote etnische groepen in Afrika, ...
Malick Pathé Sow is een van Europa's belangrijkste ambassadeurs van de muziek van de Senegalese tak van de 'Fulbe', een etnische bevolkingsgroep verspreid over een aantal landen in West-Afrika. Hij vindt een ideale muzikale kompaan in Bao Sissoko, Bao is een 'griot' - een soort van Afrikaans verteller/muzikant - die behoort tot de 'Mandinka', een van de andere grote etnische groepen in Afrika, afstammelingen van de Malinesen. De zachte klank van Afrikaanse harpen en luiten verweven zich wonderschoon met de warme stem van Malick Pathé Sow die in deze configuratie het best tot zijn recht komt.
Met een voorprogramma door studenten van de Akademie voor Muzische Kunsten Meise.
i.s.m. Akademie voor Muzische Kunsten Meise

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 11,00 (Basistarief: 11,00 €; Kassa: 12,00 €; Vvk & abo3: 11,00 €; Abo6: 10,00 €; Abo10: 9,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • di 30 apr 19
    van 20.00 uur tot 21.30 uur

Categorie

  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise