Dag van de dans: Nelsons dansworkshop

nelsons dansworkshop
Deze informatie is niet meer actueel!
Nelson en zijn familie houden van dansen. Ze schilderen al dansend in de lucht en besturen elkaars lichaam met een gekke afstandsbediening. Ze drummen met heel hun lijf op de vloer en laten elkaar door de lucht vliegen. Ze bewegen zoals ze nog nooit bewogen hebben. 'Nelsons dansboek' is een heerlijk dansboek. Vandaag nodigt Nelson je uit om samen met je mama, papa, meter, peter, grootmoeder of ...
Nelson en zijn familie houden van dansen. Ze schilderen al dansend in de lucht en besturen elkaars lichaam met een gekke afstandsbediening. Ze drummen met heel hun lijf op de vloer en laten elkaar door de lucht vliegen. Ze bewegen zoals ze nog nooit bewogen hebben.
'Nelsons dansboek' is een heerlijk dansboek. Vandaag nodigt Nelson je uit om samen met je mama, papa, meter, peter, grootmoeder of -vader zelf te dansen. Geen voorgekauwde pasjes. Niets moet op de maat van de muziek en tellen hoeft al helemaal niet. Met prikkels uit de hedendaagse dans kan je je eigen bewegingstaal ontdekken. Danservaring niet vereist. Zin om te bewegen des te meer!
Op zaterdag 27 april is het Dag van de Dans. Je kan dan in heel Vlaanderen kennis maken met dans in al zijn vormen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 15,00 (Basistarief: 15,00 €; Kassa: 16,00 €; Vvk & abo3: 15,00 €; Abo6: 15,00 €; Abo10: 15,00 €)
Alle events

Wanneer

  • za 27 apr 19
    van 11.00 uur tot 12.00 uur

Categorie

  • Dans
  • Familie
  • Kinderen tussen 4 en 8 jaar
  • Vorming

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise