Dag van de dans: Bib-Lieb Keski.e.space

Bib-lieb
Deze informatie is niet meer actueel!
Tijdens 'Bib-lieb' krijgt een bibliotheekbezoek plots een hele andere invulling. Je ontdekt er, tussen de boeken door, een verhaal vol beweging. Een verhaal waarin een jongen een meisje ontmoet en dat meisje hem bij de neus neemt. Op verschillende plekjes in de bib brengen twee professionele dansers korte, maar sterke choreografieën -verrassend en vaak grappig- die de toeschouwers perfect ...
Tijdens 'Bib-lieb' krijgt een bibliotheekbezoek plots een hele andere invulling. Je ontdekt er, tussen de boeken door, een verhaal vol beweging. Een verhaal waarin een jongen een meisje ontmoet en dat meisje hem bij de neus neemt. Op verschillende plekjes in de bib brengen twee professionele dansers korte, maar sterke choreografieën -verrassend en vaak grappig- die de toeschouwers perfect weten te boeien. Ze prikkelen de verwondering en de nieuwsgierigheid naar boeken én naar dans toe.
Dansgezelschap keski.e.space maakt verrassende voorstellingen op locatie voor een jong publiek geïnspireerd door uitdagende locaties en herkenbare situaties.
i.s.m. bib Meise
Op zaterdag 27 april is het Dag van de Dans. Je kan dan in heel Vlaanderen kennis maken met dans in al zijn vormen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 7,00 (Basistarief: 7,00 €; Kassa: 9,00 €; Vvk & abo3: 7,00 €; Abo6: 6,00 €; Abo10: 6,00 €)
Alle events

Wanneer

  • za 27 apr 19
    van 09.30 uur tot 10.30 uur
  • za 27 apr 19
    van 13.30 uur tot 14.30 uur

Categorie

  • Dans
  • Familie
  • Vanaf 6 jaar

Waar

naam
Bibliotheek Meise
adres
Brusselsesteenweg 441860 Meise