Brussels Volkstejoêter: Den arrangeur

BVT
Deze informatie is niet meer actueel!
Na het intiemere 'Abigail's Party' brengt het BVT dit keer opnieuw een grote, hilarische komedie van Michael Cooney op de planken, meesterlijk vertaald naar het Brussels door Marc Bober en geregisseerd door Yves De Pauw. Een gemeenschap van verzonnen kreupele huurders is al wat Marcel nodig heeft om zijn leven op de rails te houden. Sinds zijn ontslag twee jaar terug, heeft hij het nog nooit ...
Na het intiemere 'Abigail's Party' brengt het BVT dit keer opnieuw een grote, hilarische komedie van Michael Cooney op de planken, meesterlijk vertaald naar het Brussels door Marc Bober en geregisseerd door Yves De Pauw.
Een gemeenschap van verzonnen kreupele huurders is al wat Marcel nodig heeft om zijn leven op de rails te houden. Sinds zijn ontslag twee jaar terug, heeft hij het nog nooit zo goed gehad. Hij verdient meer dan voordien. Lucratief, maar gevaarlijk. Zodra er een inspecteur van de Sociale Zekerheid aanbelt, begint alles traag maar zeker te ontsporen.
Elie Devuyst, Guido Goovaerts, Ani Leroy, Niki D'Heere, Robert Delathouwer, Stef Van Litsenborgh, Eva Moskwyn, Christine De Paepe, Luc Christiaens en Alain Beeckmans (spel)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 17,00 (Basistarief: 17,00 €; Kassa: 19,00 €; Vvk & abo3: 17,00 €; Abo6: 16,00 €; Abo10: 15,00 €)

Taal

vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • vr 22 mrt 19
    van 20.00 uur tot 22.00 uur
  • za 23 mrt 19
    van 20.00 uur tot 22.00 uur
  • zo 24 mrt 19
    van 15.00 uur tot 17.00 uur

Categorie

  • Theater

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise