Ted Van Lieshout

Ted Van Lieshoudt
Deze informatie is niet meer actueel!
Creatieve duizendpoot Ted Van Lieshout is vooral bekend als dichter en illustrator van kinderboeken en werd voor zijn oeuvre meermaals bekroond. Melancholie en het autobiografisch karakter zijn het handelsmerk van zijn werk. De Akademie voor Muzische kunsten Meise werkt in 2018-2019 een heel schooljaar rond zijn teksten. Vooral zijn boek 'Onder mijn matras de Erwt' zal diepgaand onder de loep ...
Creatieve duizendpoot Ted Van Lieshout is vooral bekend als dichter en illustrator van kinderboeken en werd voor zijn oeuvre meermaals bekroond. Melancholie en het autobiografisch karakter zijn het handelsmerk van zijn werk. De Akademie voor Muzische kunsten Meise werkt in 2018-2019 een heel schooljaar rond zijn teksten. Vooral zijn boek 'Onder mijn matras de Erwt' zal diepgaand onder de loep worden genomen. In dit boek schetst Ted van Lieshout het leven van een meisje dat langzaam maar zeker haar kinderjaren opruimt. De Akademie neemt van hem een interview af over zijn werk en leven. Hij zal dit gesprek afwisselen met het voorlezen van passages uit eigen werk.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: 5,00 €; Kassa: 6,00 €; Vvk: 5,00 €)

Taal

vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • wo 13 mrt 19
    van 19.30 uur tot 21.00 uur

Categorie

  • Lezing

Waar

naam
Akademie voor Muzische Kunsten Meise
adres
Brusselsesteenweg 641860 Meise