Het XIIIe werk van Rob Vanoudenhoven

Rob Vanoudenhoven
Deze informatie is niet meer actueel!
In 2018 werd Rob Vanoudenhoven 50 jaar, een aanleiding om het podium op te kruipen en te vertellen over zijn leven, werk en avonturen. Over XII stielen en XIII ongelukken. Over altijd ja zeggen en proberen te overleven. Over zijn tv-verschijning in 'Alles kan beter' als enige onbekende in het panel. Over hoe zijn eigen programma, de 'XII werken van Vanoudenhoven' zijn leven ondersteboven heeft ...
In 2018 werd Rob Vanoudenhoven 50 jaar, een aanleiding om het podium op te kruipen en te vertellen over zijn leven, werk en avonturen. Over XII stielen en XIII ongelukken. Over altijd ja zeggen en proberen te overleven. Over zijn tv-verschijning in 'Alles kan beter' als enige onbekende in het panel. Over hoe zijn eigen programma, de 'XII werken van Vanoudenhoven' zijn leven ondersteboven heeft gehaald. Over de vork en de steel in zijn leven in dat medialandschap. Ups en downs, lief en leed, vriend en vijand, berg en dal, top en flop. Maar ook hoe mooi en leerrijk die eerste 50 jaren zijn geweest.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 17,00 (Basistarief: 17,00 €; Kassa: 19,00 €; Vvk & abo3: 17,00 €; Abo6: 16,00 €; Abo10: 15,00 €)

Taal

vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • vr 15 mrt 19
    van 20.00 uur tot 21.30 uur

Categorie

  • Humor

Waar

naam
GC de MUZE van Meise
adres
Brusselsesteenweg 671860 Meise