Chris Dusauchoit: Honden zoals ze echt zijn

Chris Dusauchoit
Deze informatie is niet meer actueel!
De hond is het favoriete huisdier van de Belgen maar over het opvoeden ervan doen veel misverstanden de ronde. Chris Dusauchoit besloot een boek te schrijven om de foute clichés uit de wereld te helpen. De lezing, gebaseerd op het boek 'Honden zoals ze echt zijn', bevat geen praktische tips, maar is een verhaal over wolven, domesticeren en socialiseren van honden, types en rassen, roedels en ...

De hond is het favoriete huisdier van de Belgen maar over het opvoeden ervan doen veel misverstanden de ronde. Chris Dusauchoit besloot een boek te schrijven om de foute clichés uit de wereld te helpen. De lezing, gebaseerd op het boek 'Honden zoals ze echt zijn', bevat geen praktische tips, maar is een verhaal over wolven, domesticeren en socialiseren van honden, types en rassen, roedels en pikorde en de affectieve band met mensen.
Chris Dusauchoit is een bekend radio- en tv-presentator van o.a. 'Dieren in nesten'. Maar hij is ook een graag geziene gast in praatprogramma's en duider bij natuurdocumentaires.
i.s.m bib Meise
De inhoud van het verhaal van Chris is moeilijk voor kinderen, maar lukt voor een publiek vanaf 16 jaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 8,00 (Basistarief: 8,00 €; Kassa: 10,00 €; Vvk & abo3: 8,00 €; Abo6: 7,00 €; Abo10: 6,00 €)

Taal

vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • wo 13 mrt 19
    van 20.00 uur tot 21.00 uur

Categorie

  • Lezing

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise