Mona Verhas

Mona Verhas
Mona Verhas heeft sinds haar laatste passage in GC de Muze van Meise niet stilgezeten. Dit verbluffend jong talent ontpopt zich tot een uitmuntende violiste. Tijdens dit recital waagt ze zich aan Beethovens' 'vioolsonate nr.9, op.47' oftewel de 'Kreutzersonate'. Deze compositie is een werk dat zowel haar, als de pianiste Katsura Mizomoto, de kans geeft om echt te schitteren. Leo Tolstoy ...
Mona Verhas heeft sinds haar laatste passage in GC de Muze van Meise niet stilgezeten. Dit verbluffend jong talent ontpopt zich tot een uitmuntende violiste. Tijdens dit recital waagt ze zich aan Beethovens' 'vioolsonate nr.9, op.47' oftewel de 'Kreutzersonate'. Deze compositie is een werk dat zowel haar, als de pianiste Katsura Mizomoto, de kans geeft om echt te schitteren. Leo Tolstoy baseerde er zich op het einde van de 19de eeuw op dit passionele werk om de gelijknamige novelle te schrijven. Op hetzelfde ogenblik schreef Brahms zijn 'vioolsonate nr.3, op.108' dat ook deze ochtend te horen zal zijn.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; Kassa: 14,00 €; Vvk & abo3: 12,00 €; Abo6: 11,00 €; Abo10: 10,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • zo 03 mrt 19
    van 11.00 uur tot 12.00 uur

Categorie

  • Klassiek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise