4Hoog: Stekeblind: EXTRA VOORSTELLING

Stekeblind
Deze informatie is niet meer actueel!
Stekeblind is een verhaal van liefde, een 'Romeo en Julia' voor kleuters. Een verhaal over Egel en Mol die blind zijn voor elkaars verschillen en graag dicht bij elkaar willen zijn. Maar dat kan pijn doen, want samen in één bed liggen blijkt moeilijker dan gedacht. Een verhaal over iets willen, over iets moeilijk kunnen, over iets proberen, over dapper volhouden. 4Hoog is een Gents ...
Stekeblind is een verhaal van liefde, een 'Romeo en Julia' voor kleuters. Een verhaal over Egel en Mol die blind zijn voor elkaars verschillen en graag dicht bij elkaar willen zijn. Maar dat kan pijn doen, want samen in één bed liggen blijkt moeilijker dan gedacht. Een verhaal over iets willen, over iets moeilijk kunnen, over iets proberen, over dapper volhouden.
4Hoog is een Gents jeugdtheatergezelschap onder artistieke leiding van Frans Van der Aa en maakt voorstellingen voor kinderen, met een focus op kleutertheater. Voor deze voorstelling schreef Frans samen met Raf Walschaerts (Kommil Foo en medeoprichter van 4Hoog) de tekst.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 7,00 (Basistarief: 7,00 €; Kassa: 9,00 €; Vvk & abo3: 7,00 €; Abo6: 6,00 €; Abo10: 6,00 €)
Alle events

Wanneer

  • zo 24 feb 19
    van 14.30 uur tot 15.30 uur
  • zo 24 feb 19
    van 16.30 uur tot 17.30 uur

Categorie

  • Familie
  • Theater
  • Vanaf 3 jaar

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise