Voice Male: Exit

Voice male
Deze informatie is niet meer actueel!
Na ruim twintig jaar zet Vlaanderens bekendste a-capellagroep er een punt achter. Dat vieren ze met een korte en krachtige afscheidstournee. Wat het precies zal worden, is nog een verrassing, maar je mag alvast verhalen van vroeger verwachten, een reis door de tijd, liedjes van toen en nu, een lach een traan, een kippenvelmoment, een blik achter de schermen, een gewaagd arrangement, pakkende ...
Na ruim twintig jaar zet Vlaanderens bekendste a-capellagroep er een punt achter. Dat vieren ze met een korte en krachtige afscheidstournee. Wat het precies zal worden, is nog een verrassing, maar je mag alvast verhalen van vroeger verwachten, een reis door de tijd, liedjes van toen en nu, een lach een traan, een kippenvelmoment, een blik achter de schermen, een gewaagd arrangement, pakkende vertolkingen,… en wat ongemakkelijk geschuifel als het doek uiteindelijk valt.
Heb je hen nog niet aan het werk gezien? Grijp dan nu je (laatste) kans. Voor wie hen al langer volgt, is dit het moment om nog een laatste keer te komen luisteren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 18,00 (Basistarief: 18,00 €; Kassa: 20,00 €; Vvk & abo3: 18,00 €; Abo6: 17,00 €; Abo10: 16,00 €)

Taal

twee taaliconen
Je begrijpt al een beetje Nederlands, maar je durft nog niet zo goed praten. Activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon, zijn goed voor jou.
Alle events

Wanneer

  • za 16 feb 19
    om 20.00 uur

Categorie

  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise