Foyer do mundo: Duo Nicolas Hauzeur & Benjamin Clement

Foyer do Mundo
Deze informatie is niet meer actueel!
Dit duo bestaat uit een gitarist en een violist met opmerkelijk verschillende muzikale achtergronden. Benjamin Clement verdiende zijn sporen in de zigeunerwereld bij onder andere Tcha Limberger, trio Tatavla en de band van Roby Lakatos. Nicolas Hauzeur komt dan weer uit de hoek van de Balkanmuziek (Brussels Balkan Orchestra, Vinylio rebetiko blues, Brussels Underground,...). Ze hebben een date ...
Dit duo bestaat uit een gitarist en een violist met opmerkelijk verschillende muzikale achtergronden. Benjamin Clement verdiende zijn sporen in de zigeunerwereld bij onder andere Tcha Limberger, trio Tatavla en de band van Roby Lakatos. Nicolas Hauzeur komt dan weer uit de hoek van de Balkanmuziek (Brussels Balkan Orchestra, Vinylio rebetiko blues, Brussels Underground,...). Ze hebben een date in Meise voor een warme muziekavond uit Oost-Europa, met op het programma muziek uit Transsylvanië, Boekarest, Sofia en Thessaloniki.
Met een voorprogramma door studenten van de Akademie voor Muzische Kunsten Meise.
i.s.m. Akademie voor Muzische Kunsten Meise

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 11,00 (Basistarief: 11,00 €; Kassa: 12,00 €; Vvk & abo3: 11,00 €; Abo6: 10,00 €; Abo10: 9,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • di 15 jan 19
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise