Piv Huvluv: zijn er nog vragen?

Piv Huvluv
Deze informatie is niet meer actueel!
Piv staat 20 jaar op de planken als comedian. Hij is één van de 4 pioniers die in 1998 het genre stand-up comedy in Vlaanderen lanceerde. In zijn 6de avondvullende show 'Zijn er nog vragen?' maakt Piv komaf met de triviale vragen die hem vaak gesteld worden na optredens. Hij beantwoordt ze voor eens en voor altijd op heel eigen wijze. Tijdens (en wie weet ook na) deze voorstelling kom je álles ...
Piv staat 20 jaar op de planken als comedian. Hij is één van de 4 pioniers die in 1998 het genre stand-up comedy in Vlaanderen lanceerde. In zijn 6de avondvullende show 'Zijn er nog vragen?' maakt Piv komaf met de triviale vragen die hem vaak gesteld worden na optredens. Hij beantwoordt ze voor eens en voor altijd op heel eigen wijze. Tijdens (en wie weet ook na) deze voorstelling kom je álles over Piv te weten. De liedjes in je hoofd krijg je er gratis bovenop. De Standaard en Het Nieuwsblad gaven de show 4 sterren en waren het roerend eens: “een gevarieerde, verrassende en vooral onweerstaanbaar grappige show".

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; Kassa: 16,00 €; Vvk & abo3: 14,00 €; Abo6: 13,00 €; Abo10: 12,00 €)

Taal

vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • vr 01 feb 19
    van 20.00 uur tot 21.30 uur

Categorie

  • Humor

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise