K3 Love Cruise

K3 LOve Cruise
Deze informatie is niet meer actueel!
De meisjes van K3 zijn in de wolken: ze mogen mee met een cruise om op het bal een spetterend optreden te geven. Het lijkt een rustige, ontspannen trip te worden, maar het wordt een hele andere reis wanneer een parel die Klaasje heeft gekregen, verandert in een parel-elf. Elvin probeert de meisjes in een slecht daglicht te plaatsen. Dat doet hij door met zijn magische elfenstof de meest ...

De meisjes van K3 zijn in de wolken: ze mogen mee met een cruise om op het bal een spetterend optreden te geven. Het lijkt een rustige, ontspannen trip te worden, maar het wordt een hele andere reis wanneer een parel die Klaasje heeft gekregen, verandert in een parel-elf. Elvin probeert de meisjes in een slecht daglicht te plaatsen. Dat doet hij door met zijn magische elfenstof de meest waanzinnige betoveringen te doen, waardoor K3 steeds weer in moeilijke maar erg grappige situaties belandt.
Oefen alvast op 'Liefde is overal', 'Disco Oma' en 'Love Boat Baby'. En haal je leukste K3-outfit uit de kast voor een superfijne filmnamiddag.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 3,00 (Basistarief: 3,00 €; Kassa: 4,00 €; Vvk: 3,00 €)
Alle events

Wanneer

  • zo 27 jan 19
    van 14.30 uur tot 16.00 uur

Categorie

  • Familie
  • Film

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise