Djangofolllies: Minor Sing

Djangofolllies
Deze informatie is niet meer actueel!
Als akoestisch gipsyswingkwartet, mengt Minor Sing eigen werk met vertolkingen van klassiekers van Django Reinhardt en Stéphane Grappelli. Hoewel ze scrupuleus de meesters respecteren, ontwikkelden zij een eigen identiteit en klankkleurenpalet. De groep, die aanvankelijk met een zangeres startte (vandaar de naam van Minor Sing), groeide in 2014 uit tot een volwaardig instrumentaal kwartet met ...

Als akoestisch gipsyswingkwartet, mengt Minor Sing eigen werk met vertolkingen van klassiekers van Django Reinhardt en Stéphane Grappelli. Hoewel ze scrupuleus de meesters respecteren, ontwikkelden zij een eigen identiteit en klankkleurenpalet. De groep, die aanvankelijk met een zangeres startte (vandaar de naam van Minor Sing), groeide in 2014 uit tot een volwaardig instrumentaal kwartet met de komst van Yannick Alcocer (ook gitarist van Les Doigts de l'Homme). Samen brengen ze een vrolijke, meeslepende swing. Hun samenhorigheid en humor op het podium dragen bij aan hun succes en weten een steeds groter publiek aan te trekken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; Kassa: 16,00 €; Vvk & abo3: 14,00 €; Abo6: 12,00 €; Abo10: 11,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • za 26 jan 19
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise