Joost Van Hyfte: Keukengeheimen

Joost Van Hyfte
Deze informatie is niet meer actueel!
Al drie shows lang liet culinair comedian Joost Van Hyfte je meekijken naar zijn leven als restauranthouder. Hij leerde je hoe je op een simpele of goedkope manier je vrienden of de vrouwtjes kunt imponeren met je culinaire kunsten. Zijn vierde show is anders. In deze show heeft Joost misschien wel dingen op te biechten uit zijn periode als kok. Dingen die je als frequent restaurantbezoeker ...
Al drie shows lang liet culinair comedian Joost Van Hyfte je meekijken naar zijn leven als restauranthouder. Hij leerde je hoe je op een simpele of goedkope manier je vrienden of de vrouwtjes kunt imponeren met je culinaire kunsten. Zijn vierde show is anders. In deze show heeft Joost misschien wel dingen op te biechten uit zijn periode als kok. Dingen die je als frequent restaurantbezoeker waarschijnlijk niet weet of misschien zelfs liever niet zou willen weten. Keukengeheimen. Eén ding is zeker geen geheim: in de vorige shows ging Joost vooral op zoek naar je gulle lach en dat zal nu niet anders zijn.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; Kassa: 16,00 €; Vvk & abo3: 14,00 €; Abo6: 13,00 €; Abo10: 12,00 €)

Taal

vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • vr 25 jan 19
    van 20.00 uur tot 21.30 uur

Categorie

  • Humor

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise