Theater Froefroe: Bambole

Bambole
Deze informatie is niet meer actueel!
Koen woont in nummer 9. Hij heeft een burn-out. Hij heeft jaren naast de botsauto's gestaan met loeiharde muziek in zijn oren en is er ziek van geworden. Maar nu heeft hij een huis, een bloementuin, een appelboom en een eend. Het komt goed met Koen. Dan brengt een vrachtwagen een pakje: het is een huis. Het huis 6 staat nu naast huis 9. Ring, ring, een vrolijk fietsende buurvrouw komt naast ...
Koen woont in nummer 9. Hij heeft een burn-out. Hij heeft jaren naast de botsauto's gestaan met loeiharde muziek in zijn oren en is er ziek van geworden. Maar nu heeft hij een huis, een bloementuin, een appelboom en een eend. Het komt goed met Koen. Dan brengt een vrachtwagen een pakje: het is een huis. Het huis 6 staat nu naast huis 9. Ring, ring, een vrolijk fietsende buurvrouw komt naast Koen wonen en die blijkt helemaal anders te zijn dan Koen.
Theater FroeFroe brengt multidisciplinair figurentheater met een leuke twist. 'Bambole' is een hedendaagse sprookjesvoorstelling op maat van kleuters met weinig woorden en veel beeld, humor en liedjes.

i.s.m. Gezinsbond Meise

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 7,00 (Basistarief: 7,00 €; Kassa: 9,00 €; Vvk & abo3: 7,00 €; Abo6: 6,00 €; Abo10: 6,00 €)
Alle events

Wanneer

  • zo 16 dec 18
    van 15.00 uur tot 16.00 uur

Categorie

  • Familie
  • Theater
  • Vanaf 4 jaar

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise