Ben Crabbé, Jean Bosco Safari e.a. : Imagine No Lennon

Imagine No Lennon
Deze informatie is niet meer actueel!
Op 8 december is het 38 jaar geleden dat John Lennon overleed. Niemand evenaarde ooit zijn talent om met popmuziek de vinger aan de pols van de maatschappij te houden. Reden genoeg voor een herdenking - een viering - opgebouwd rond 'Give Peace a Chance', 'All You Need is Love', 'Power to the People' en andere hits die uit de pen en gitaar van deze vredesapostel en revolutionair vloeiden. The ...
Op 8 december is het 38 jaar geleden dat John Lennon overleed. Niemand evenaarde ooit zijn talent om met popmuziek de vinger aan de pols van de maatschappij te houden. Reden genoeg voor een herdenking - een viering - opgebouwd rond 'Give Peace a Chance', 'All You Need is Love', 'Power to the People' en andere hits die uit de pen en gitaar van deze vredesapostel en revolutionair vloeiden.
The Beatles vormen een rode draad doorheen de carrière van Jean Bosca Safari. Ben Crabbé schitterde jarenlang als lid van The Beatles coverband 'The Apples'. Wie beter dan zij konden een gewéldige band samenstellen en bezielen die 'Imagine No Lennon' brengt?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 20,00 (Basistarief: 20,00 €; Kassa: 22,00 €; Vvk & abo3: 20,00 €; Abo6: 19,00 €; Abo10: 18,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • za 01 dec 18
    van 20.00 uur tot 22.30 uur

Categorie

  • Muziek

Waar

Deel deze pagina