Axel Daeseleire & Hans Van Cauwenberghe: 237 redenen om door te gaan

Axel Daeseleire & Hans van Cauwenberghe
Deze informatie is niet meer actueel!
Axel en Hans hebben dringend de behoefte om de balans op te maken. Waar staan ze in hun leven? Hoe willen ze herinnerd worden? En welke plaatjes moeten er gedraaid worden op hun allerlaatste feestje? Om een antwoord te geven op die vragen leggen ze elkaar het vuur aan de schenen over de naderende aftakeling, bucketlists, over het leven zelf. Ze halen ook de platenspeler opnieuw van de zolder ...
Axel en Hans hebben dringend de behoefte om de balans op te maken. Waar staan ze in hun leven? Hoe willen ze herinnerd worden? En welke plaatjes moeten er gedraaid worden op hun allerlaatste feestje? Om een antwoord te geven op die vragen leggen ze elkaar het vuur aan de schenen over de naderende aftakeling, bucketlists, over het leven zelf. Ze halen ook de platenspeler opnieuw van de zolder voor de juiste muzikale sfeer.
'237 redenen om door te gaan' wordt een confronterend, ontnuchterend en bovendien zeer geestig portret van twee mannen op dezelfde persoonlijke en herkenbare manier als in hun vorige veelgeprezen voorstelling '237 redenen voor seks'.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 16,00 (Basistarief: 16,00 €; Kassa: 18,00 €; Vvk & abo3: 16,00 €; Abo6: 14,00 €; Abo10: 14,00 €)

Taal

vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • vr 23 nov 18
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • Theater

Waar

Deel deze pagina