Ferdinand

Ferdinand
Deze informatie is niet meer actueel!
'Ferdinand' speelt zich af in Spanje en vertelt het verhaal van een grote stier met een klein hartje. Als hij ten onrechte aanzien wordt voor een gevaarlijk beest wordt hij gevangen genomen en weggevoerd. Vastberaden om terug te keren naar zijn familie, verzamelt hij een bont gezelschap om zich heen voor een fantastisch avontuur. Ferdinand bewijst dat je je stierlijk kunt vergissen als je ...

'Ferdinand' speelt zich af in Spanje en vertelt het verhaal van een grote stier met een klein hartje. Als hij ten onrechte aanzien wordt voor een gevaarlijk beest wordt hij gevangen genomen en weggevoerd. Vastberaden om terug te keren naar zijn familie, verzamelt hij een bont gezelschap om zich heen voor een fantastisch avontuur. Ferdinand bewijst dat je je stierlijk kunt vergissen als je enkel op iemands uiterlijk afgaat.
In de Vlaamse versie neemt Louis Talpe de hoofdrol van Ferdinand op zich. Je hoort ook de stemmen van o.a. Evelien Bosmans, Guga Baul, Tom Van Dijck, Bill Barberis en Pieter Embrechts als slechterik El Primero.
VS, 2017, 108 minuten, Nederlands gesproken

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 3,00 (Basistarief: 3,00 €; Kassa: 4,00 €; Vvk: 3,00 €)
Alle events

Wanneer

  • zo 30 sep 18
    van 14.30 uur tot 16.00 uur

Categorie

  • Familie
  • Film

Waar

Deel deze pagina