Tot rust komen kan je leren: Archeduc

Tot rust komen kan je leren
Deze informatie is niet meer actueel!
Het lijkt wel of een propvolle agenda hét statussymbool is van onze tijd. Verwarren we een flitsend en boordevol leven teveel met gelukkig zijn? In deze vorming leer je om even op de rem te gaan staan. Via een aantal eenvoudige relaxatie- en meditatieoefeningen leren we onze aandacht richten op het hier en nu, op wat er zich in ons lichaam en onze geest afspeelt. We geven onszelf de tijd om ...
Het lijkt wel of een propvolle agenda hét statussymbool is van onze tijd. Verwarren we een flitsend en boordevol leven teveel met gelukkig zijn? In deze vorming leer je om even op de rem te gaan staan. Via een aantal eenvoudige relaxatie- en meditatieoefeningen leren we onze aandacht richten op het hier en nu, op wat er zich in ons lichaam en onze geest afspeelt. We geven onszelf de tijd om daar te leren van genieten.
Docent: Patrick De Decker

Opgelet: deze vorming bestaat uit 4 samenkomstmomenten: donderdag 7, 14, 21 en 28 februari.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 42,00 (Basistarief: 42,00 €)

Taal

vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • do 07 feb 19
    van 19.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • Vorming

Waar

naam
Cultuurhuis Meise
adres
Brusselsesteenweg 44 B 21860 Meise