Gwen Cresens Quartet - Eclectica - VERPLAATST

Gwen Cresens Quartet
Deze informatie is niet meer actueel!
Verplaatst van 4/4/2020 naar 7/5/2021 Musici als Bach, Mozart en Beethoven waren meesterlijke improvisators. De partituur was het vertrekpunt, de muziek ontstond daarna vanuit vrijheid en talent. Cresens sluit met zijn nieuw kwartet aan bij deze traditie door in dialoog te gaan met drie jazzmusici van het allerschoonste allooi. Samen brengen ze Cresens' composities en opwindende interpretaties ...

Verplaatst van 4/4/2020 naar 7/5/2021
Musici als Bach, Mozart en Beethoven waren meesterlijke improvisators. De partituur was het vertrekpunt, de muziek ontstond daarna vanuit vrijheid en talent. Cresens sluit met zijn nieuw kwartet aan bij deze traditie door in dialoog te gaan met drie jazzmusici van het allerschoonste allooi. Samen brengen ze Cresens' composities en opwindende interpretaties van Bach en Grieg, filmmuziek van Laurel & Hardy en spannende versies van popsongs. Accordeon staat centraal, het instrument van vele culturen, zo benadert Gwen Cresens de muziek. Het woord 'genre' wordt overbodig. De tango en de musette loeren benieuwd om de hoek, zoals steeds bij Cresens. Alles in één.

Gwen Cresens (accordeon), Janos Bruneel (contrabas), Matthias Dewaele (drums), Alano Gruarin - (piano)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 13,00 (Basistarief: 13,00 €; Kassa: 15,00 €; Vvk & Abo3: 13,00 €; Abo6: 11,00 €; Abo10: 10,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • vr 07 mei 21
    van 20.00 uur tot 21.30 uur

Categorie

  • Muziek

Waar

Deel deze pagina