Femmuze (Women Only) met mentalist Stefan Paridaen

Femmuze - Stefan Paridaen
'Femmuze' is een fijne avond enkel voor dames. Een ideale gelegenheid om met vriendinnen, collega's of (schoon)zussen af te spreken in de Muze. We beginnen met een voorstelling van mentalist Stefan Paridaen die je misschien kent van zijn finaleplaats in 'Belgium's Got Talent'. In zijn show leest, voorspelt en beïnvloedt hij onze gedachten en keuzes. Zijn de keuzes die we maken wel zo vrij als ...
'Femmuze' is een fijne avond enkel voor dames. Een ideale gelegenheid om met vriendinnen, collega's of (schoon)zussen af te spreken in de Muze. We beginnen met een voorstelling van mentalist Stefan Paridaen die je misschien kent van zijn finaleplaats in 'Belgium's Got Talent'. In zijn show leest, voorspelt en beïnvloedt hij onze gedachten en keuzes. Zijn de keuzes die we maken wel zo vrij als we denken of zijn we allemaal een beetje voorspelbaar en vooral beïnvloedbaar. Een humoristische show, waarin publieksinteractie centraal staat. Na de voorstelling kan je in de foyer terecht voor heel wat activiteiten, lekkere hapjes en leuke kraampjes.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: 10,00 €; Kassa: 12,00 €; Vvk & Abo3: 10,00 €; Abo6: 9,00 €; Abo10: 9,00 €)

Taal

twee taaliconen
Je begrijpt al een beetje Nederlands, maar je durft nog niet zo goed praten. Activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon, zijn goed voor jou.
Alle events

Wanneer

  • wo 18 mrt 20
    van 19.30 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • Event

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise