Piergiorgio Pirro en Renato Martins duo - Foyer do Mundo

foyer
Het Piergiorgio Pirro en Renato Martins Duo schotelt je composities voor uit het uitgebreide en diverse Braziliaanse repertoire. Gebaseerd op ritmes van samba, baião en choro nemen hun vertolkingen je mee op reis doorheen Brazilie. De Italiaan Piergiorgio Pirro is naast een uitstekend klassiek en jazzpianist ook een begenadigd accordeonist. De Braziliaan Renato Martins is naast medeorganisator ...
Het Piergiorgio Pirro en Renato Martins Duo schotelt je composities voor uit het uitgebreide en diverse Braziliaanse repertoire. Gebaseerd op ritmes van samba, baião en choro nemen hun vertolkingen je mee op reis doorheen Brazilie. De Italiaan Piergiorgio Pirro is naast een uitstekend klassiek en jazzpianist ook een begenadigd accordeonist. De Braziliaan Renato Martins is naast medeorganisator Foyer do Mundo ook een percussionist van wereldklasse die dit deze avond met plezier zal bewijzen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 11,00 (Basistarief: 11,00 €; Kassa: 12,00 €; Vvk & Abo3: 11,00 €; Abo6: 10,00 €; Abo10: 9,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • di 17 mrt 20
    van 20.00 uur tot 21.30 uur

Categorie

  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise