De tuin van de walvis - Beeldsmederij De Maan

de tuin van de walvis
Als de sprinkhaan op een dag een briefje ontvangt waarin walvis hem vraagt om een tuin, verzamelt hij alles wat hij daarvoor nodig heeft. Hij laadt het in een boot en gaat op weg. Maar… waarom alsmaar meer en groter willen? Leidt dat tot het grote geluk? 'De tuin van de walvis' is gebaseerd op de prachtvertelling van Toon Tellegen. In deze kruising tussen livetheater en luisterspel hoor je de ...
Als de sprinkhaan op een dag een briefje ontvangt waarin walvis hem vraagt om een tuin, verzamelt hij alles wat hij daarvoor nodig heeft. Hij laadt het in een boot en gaat op weg. Maar… waarom alsmaar meer en groter willen? Leidt dat tot het grote geluk?
'De tuin van de walvis' is gebaseerd op de prachtvertelling van Toon Tellegen. In deze kruising tussen livetheater en luisterspel hoor je de stemmen van topacteurs als Tom Van Dyck, Ini Massez en Stefaan Degand. Beeldduivel-doet-al Paul Contryn brengt alles zo tot leven dat je verbeelding helemaal op hol slaat.

i.s.m. Gezinsbond Meise

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 7,00 (Basistarief: 7,00 €; Kassa: 9,00 €; Vvk & Abo3: 7,00 €; Abo6: 6,00 €; Abo10: 6,00 €)

Taal

twee taaliconen
Je begrijpt al een beetje Nederlands, maar je durft nog niet zo goed praten. Activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon, zijn goed voor jou.
Alle events

Wanneer

  • zo 08 mrt 20
    van 15.00 uur tot 16.00 uur

Categorie

  • Familie
  • Theater
  • Vanaf 5 jaar

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise