Da Costa / De Haas jazz duo

da Costa / de Haas
Deze informatie is niet meer actueel!
De combinatie van vibrafoon en elektrische gitaar is iets apart, de interactie tussen Jan de Haas en Victor da Costa is magisch. Dit maakt dit duo alsook dit concert bijzonder. De Brusselse Jan de Haas studeerde aan de gerenommeerde Berklee College of Music in Boston en speelde al samen met enkele 'groten der aarde' (waaronder Chet Baker, Toots Thielemans en Randy Brecker). Tegenwoordig ...

De combinatie van vibrafoon en elektrische gitaar is iets apart, de interactie tussen Jan de Haas en Victor da Costa is magisch. Dit maakt dit duo alsook dit concert bijzonder. De Brusselse Jan de Haas studeerde aan de gerenommeerde Berklee College of Music in Boston en speelde al samen met enkele 'groten der aarde' (waaronder Chet Baker, Toots Thielemans en Randy Brecker). Tegenwoordig doceert hij aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. Victor da Costa komt uit Rio De Janeiro en vervolmaakte zijn stiel in Brussel waar ook hij tegenwoordig doceert aan het Koninklijk Conservatorium.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 11,00 (Basistarief: 11,00 €; Kassa: 12,00 €; Vvk & Abo3: 11,00 €; Abo6: 10,00 €; Abo10: 9,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • di 18 feb 20
    van 20.00 uur tot 21.30 uur

Categorie

  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise