Karine Germaix - Foyer do Mundo

Karine Germaix
Met het timbre en de modulaties van haar stem, onderzoekt Karine Germaix met passie de complexiteit van het gevoel van de liefde. Met een resoluut moderne benadering van haar accordeon, legt ze haar instrument in al zijn facetten bloot. Begeleid door Flavio Maciel de Souza op bas en Didier Fontaine op drums, bevrijdt dit onverwachte trio zich van muzikale stijlen. Een totale creatie: ...
Met het timbre en de modulaties van haar stem, onderzoekt Karine Germaix met passie de complexiteit van het gevoel van de liefde. Met een resoluut moderne benadering van haar accordeon, legt ze haar instrument in al zijn facetten bloot. Begeleid door Flavio Maciel de Souza op bas en Didier Fontaine op drums, bevrijdt dit onverwachte trio zich van muzikale stijlen. Een totale creatie: stedelijk, modern en krachtig, in staat om de meest verharde harten te kraken!

Met een voorprogramma door de studenten van de Akademie voor Muzische kunsten.
i.s.m. Akademie voor Muzische Kunsten Meise

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 11,00 (Basistarief: 11,00 €; Kassa: 12,00 €; Vvk & Abo3: 11,00 €; Abo6: 10,00 €; Abo10: 9,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • di 21 jan 20
    van 20.00 uur tot 21.30 uur

Categorie

  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise