Jef Neve & Teus Nobel

Jef Neve & Teus Nobel
Jef Neve is alom bekend in Vlaanderen als veelzijdig pianist op zowel de pop-, jazz- als klassiek podia, en als componist van verschillende prijswinnende soundtracks en albums. Voor zijn meest recente album 'Spirit Control' werkte hij voor het eerst samen met de jonge, getalenteerde Nederlandse trompettist Teus Nobel. De energie tijdens de opnames van het album was zo goed dat Jef besloot om ...
Jef Neve is alom bekend in Vlaanderen als veelzijdig pianist op zowel de pop-, jazz- als klassiek podia, en als componist van verschillende prijswinnende soundtracks en albums. Voor zijn meest recente album 'Spirit Control' werkte hij voor het eerst samen met de jonge, getalenteerde Nederlandse trompettist Teus Nobel. De energie tijdens de opnames van het album was zo goed dat Jef besloot om Teus ook mee te nemen op tournee. Composities van Jef Neve en Teus Nobel zelf, in combinatie met enkele leuke jazz-standards, doorspekt met praatjes van twee verbaal sterke heren die elkaar op het podium uitdagen en plagen, maar vooral heel goed aanvoelen. Een plezier om naar te kijken en te luisteren!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 18,00 (Basistarief: 18,00 €; Kassa: 20,00 €; Vvk & Abo3: 18,00 €; Abo6: 17,00 €; Abo10: 16,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • vr 04 okt 19
    van 20.00 uur tot 21.30 uur

Categorie

  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise