Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Waarom? Daarom!

Bericht van 25 augustus ’15
In september worden in de leeszaal van de bib van Meise twee gratis vormingen voor ouders georganiseerd. Maandag 21 september 2015 ‘Groot worden doen ze vanzelf, luisteren niet’ door Bart Moens, dinsdag 29 september 2015 ‘Lifesavers voor spitsuurouders’ door Sara Van Wesenbeeck.

Beide vormingen starten om 20u.

Opvoeden doe je elke dag opnieuw en is niet altijd even makkelijk. Welke regels en afspraken maak ik met mijn kinderen? Hoe kan ik meer structuur voorzien? Wat kan en wat niet, waar en hoe trek ik mijn grenzen? Dit alles kom je te weten in de workshop Groot worden doen ze vanzelf, luisteren nietHier vind je alvast wat meer info.

Lijkt je huis en bureau elke dag een beetje meer op oorlogsgebied? Is het evenwicht tussen werk en gezin ver te zoeken? Voor veel ouders lijkt het leven één langgerekt spitsuur. De ene deadline volgt de andere op en de zo geroemde work-life balans is in realiteit ver te zoeken. Herkenbaar? Kom dan zeker naar de workshop Lifesavers voor spitsuurouders. Meer info vind je hier.

De lezingen worden georganiseerd i.s.m. de provincie Vlaams-Brabant en gaan door in de leeszaal van de bibliotheek. Ze worden gratis aangeboden maar inschrijven op voorhand is wenselijk. Dit kan in de bib zelf, via email (info@bibmeise.be) of telefonisch 02 892 24 20.

Nieuwsoverzicht
Ellen Goegebuer

Openingsuren & contact

GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel tel
02/892 24 40
e-mail
demuzevanmeise@meise.be

Openingsuren

Vandaag: 14 - 17 uur

Van dinsdag tot zaterdag zijn we tussen 10 uur en 12 uur telefonisch bereikbaar op het nummer 02/892 24 40. Tijdens de vakantieperiodes zijn we ook telefonisch niet bereikbaar.