Jasper Posson & Seppe Toremans - Even Voorstellen

Jasper Posson & Seppe Toremans
Deze informatie is niet meer actueel!
Seppe Toremans is één van de creatieve breinen achter succesprogramma's als 'Wat als' en 'Hoe zal ik het zeggen'. Hij speelde de finale van Humo's Comedy Cup 2012 en is al jaren een vaste waarde op Vlaamse en Nederlandse podia. Hoog tijd voor kennismaking met het grote publiek. Jasper Posson is de winnaar van de Lunatic Comedy Award 2017 en de nieuwe rijzende ster in comedyland. Hij speelde ...

Seppe Toremans is één van de creatieve breinen achter succesprogramma's als 'Wat als' en 'Hoe zal ik het zeggen'. Hij speelde de finale van Humo's Comedy Cup 2012 en is al jaren een vaste waarde op Vlaamse en Nederlandse podia. Hoog tijd voor kennismaking met het grote publiek. Jasper Posson is de winnaar van de Lunatic Comedy Award 2017 en de nieuwe rijzende ster in comedyland. Hij speelde het voorprogramma voor o.a. Bas Birker en Steven Mahieu. Deze vrolijke Antwerpenaar lacht met alles en iedereen; verzuurde politici, ongelukkige dolfijnen en Antwerpenaren die zichzelf te serieus nemen. Een double bill met twee pure stand-upcomedians. Verwacht je aan een batterij scherpe observaties, nutteloze absurditeiten en een overvloed aan energie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; Kassa: 16,00 €; Vvk & Abo3: 14,00 €; Abo6: 13,00 €; Abo10: 12,00 €)

Taal

vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • vr 29 nov 19
    van 20.00 uur tot 21.30 uur

Categorie

  • Humor

Waar

Deel deze pagina