Ronny Mosuse: de verborgen geschiedenis van mijn vader

Ronny Mosuse
Deze informatie is niet meer actueel!
Ronny Mosuse heeft zijn Congolese vader niet echt gekend. Na zijn dood gaat hij op zoek naar zijn wortels en puzzelt zijn verleden in elkaar om zijn kinderen het levensverhaal van hun opa te kunnen vertellen. Zijn vader bleek een man van vele mysteries te zijn. De lezing is gebaseerd op het boek 'De verborgen geschiedenis van mijn vader', het relaas van een aangrijpende zoektocht naar zijn ...
Ronny Mosuse heeft zijn Congolese vader niet echt gekend. Na zijn dood gaat hij op zoek naar zijn wortels en puzzelt zijn verleden in elkaar om zijn kinderen het levensverhaal van hun opa te kunnen vertellen. Zijn vader bleek een man van vele mysteries te zijn. De lezing is gebaseerd op het boek 'De verborgen geschiedenis van mijn vader', het relaas van een aangrijpende zoektocht naar zijn familie en de vele onbekende facetten van zijn leven.
Ronny Mosuse is gekend als zanger, muzikant en songwriter. Hij vormde samen met zijn broer Robert 'The Radios' onder de hoede van Bart Peeters. Vanaf 2002 toert hij vooral solo.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 8,00 (Basistarief: 8,00 €; Kassa: 10,00 €; Vvk & abo3: 8,00 €; Abo6: 7,00 €; Abo10: 6,00 €)

Taal

vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • wo 24 okt 18
    van 20.00 uur tot 21.15 uur

Categorie

  • Lezing

Waar

Deel deze pagina