Keiko Shichijo

Keiko Shichijo
Deze informatie is niet meer actueel!
De pianiste en fortepianiste Keiko Shichijo is een bijzondere stem in de wereld van zowel de klassieke als de hedendaagse muziek. Zij verbindt een traditionele Japanse sensitiviteit met een grondige kennis van de Europese historische uitvoeringspraktijk. In het programma dat ze voor dit concert samenstelde, maakt ze nog meer verbindingen: ze koppelt gekend repertoire bestaande uit een ...
De pianiste en fortepianiste Keiko Shichijo is een bijzondere stem in de wereld van zowel de klassieke als de hedendaagse muziek. Zij verbindt een traditionele Japanse sensitiviteit met een grondige kennis van de Europese historische uitvoeringspraktijk. In het programma dat ze voor dit concert samenstelde, maakt ze nog meer verbindingen: ze koppelt gekend repertoire bestaande uit een chromatische fuga van Bach (BWV 903), een rondo van Mozart (KV 511) en de 'Moments Musicaux' van Schubert (D. 780) aan dat van de minder gekende Armeense componist Komitas. Een aanrader!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; Kassa: 14,00 €; Vvk & abo3: 12,00 €; Abo6: 11,00 €; Abo10: 10,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • vr 19 okt 18
    van 20.00 uur tot 21.30 uur

Categorie

  • Klassiek

Waar

Deel deze pagina