JazzLab 2.5: Hendrik Lasure - Warm bad

Hendrik Lasure
Deze informatie is niet meer actueel!
Hendrik Lasure - de pianist van SCHNTZL - verzamelt onder de naam 'Warm Bad' talent waarmee hij de laatste jaren in aanraking kwam. Een bron van onontgonnen potentieel en tegelijkertijd een synthese van zijn jonge carrière. Dit in de lijn van Hendrik zijn talent, een laveren tussen harmonie en dissonantie, tussen vaste structuren en improvisatie en tussen abstracte klanken en toegankelijke ...
Hendrik Lasure - de pianist van SCHNTZL - verzamelt onder de naam 'Warm Bad' talent waarmee hij de laatste jaren in aanraking kwam. Een bron van onontgonnen potentieel en tegelijkertijd een synthese van zijn jonge carrière. Dit in de lijn van Hendrik zijn talent, een laveren tussen harmonie en dissonantie, tussen vaste structuren en improvisatie en tussen abstracte klanken en toegankelijke meeslepende deuntjes.
JazzLab bestaat 25 jaar. Met JazzLab 2.5 presenteren we een doorsnede van een kwarteeuw Belgische jazz, met een blik op de toekomst.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; Kassa: 14,00 €; Vvk & abo3: 12,00 €; Abo6: 11,00 €; Abo10: 10,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • vr 03 mei 19
    van 21.30 uur tot 23.00 uur

Categorie

  • Muziek

Waar

naam
Cultuurhuis Meise
adres
Brusselsesteenweg 44 B 21860 Meise

Deel deze pagina