Jazzlab 2.5: Hendrik Lasure - Warm bad

Hendrik Lasure
Hendrik Lasure - de pianist van SCHNTZL - verzamelt onder de naam 'Warm Bad' talent waarmee hij de laatste jaren in aanraking kwam. Een bron van onontgonnen potentieel en tegelijkertijd een synthese van zijn jonge carrière. Hij brengt nieuw gecomponeerd werk voor de ongewone bezetting van piano/synthesizer en drie gitaren. Dit in de lijn van Hendrik zijn talent, een laveren tussen harmonie en ...
Hendrik Lasure - de pianist van SCHNTZL - verzamelt onder de naam 'Warm Bad' talent waarmee hij de laatste jaren in aanraking kwam. Een bron van onontgonnen potentieel en tegelijkertijd een synthese van zijn jonge carrière. Hij brengt nieuw gecomponeerd werk voor de ongewone bezetting van piano/synthesizer en drie gitaren. Dit in de lijn van Hendrik zijn talent, een laveren tussen harmonie en dissonantie, tussen vaste structuren en improvisatie en tussen abstracte klanken en toegankelijke meeslepende deuntjes.
JazzLab bestaat 25 jaar. Met JazzLab 2.5 presenteren we een doorsnede van een kwarteeuw Belgische jazz, met een blik op de toekomst.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; Kassa: 14,00 €; Vvk & abo3: 12,00 €; Abo6: 11,00 €; Abo10: 10,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • vr 05 apr 19
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise