Foyer do mundo: SweeT

Sweet
Deze informatie is niet meer actueel!
SweeT is een muzikaal duo bestaande uit zangeres/bassiste Xie Wen Jing (Sherry) en gitarist/percussionist Tobias Le Compte. Ze leerden elkaar kennen in Shanghai in 2011 en sindsdien laten ze hun composities op de wereld los. Hun stijl laveert tussen jazz, pop en soul en de taalkeuze van de teksten is uiteenlopend: soms Engels, soms Chinees en soms Japans. De lijst met landen waar ze reeds ...

SweeT is een muzikaal duo bestaande uit zangeres/bassiste Xie Wen Jing (Sherry) en gitarist/percussionist Tobias Le Compte. Ze leerden elkaar kennen in Shanghai in 2011 en sindsdien laten ze hun composities op de wereld los. Hun stijl laveert tussen jazz, pop en soul en de taalkeuze van de teksten is uiteenlopend: soms Engels, soms Chinees en soms Japans. De lijst met landen waar ze reeds optraden is dan ook impressionant en bestrijkt zowat heel het Europese en Aziatische continent. Hun motto is: 'Experience the beauty life brings.' (Ervaar de schoonheid die het leven brengt.), en dat hoor je ook in hun muziek.
Met een voorprogramma door studenten van de Akademie voor Muzische Kunsten Meise.
i.s.m. Akademie voor Muzische Kunsten Meise

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 11,00 (Basistarief: 11,00 €; Kassa: 12,00 €; Vvk & abo3: 11,00 €; Abo6: 10,00 €; Abo10: 9,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • di 19 mrt 19
    van 20.00 uur tot 21.30 uur

Categorie

  • Muziek

Waar

Deel deze pagina