Jeron Dewulf, Raf Coppens, Jeroen Leenders, Jan Linssen

comedy night fever
Deze informatie is niet meer actueel!
Een Comedy Night Fever is een unieke kans om meerdere artiesten op één avond aan het werk te zien in een korte, maar stevige set. Elke comedian heeft zo zijn eigen stijl, maar hun missie is hetzelfde: het publiek aan het lachen brengen en iedereen een leuke avond bezorgen. De 4 namen van deze line-up zijn je waarschijnlijk niet onbekend. Ze hebben allemaal al de nodige bagage en we hebben er ...

Een Comedy Night Fever is een unieke kans om meerdere artiesten op één avond aan het werk te zien in een korte, maar stevige set. Elke comedian heeft zo zijn eigen stijl, maar hun missie is hetzelfde: het publiek aan het lachen brengen en iedereen een leuke avond bezorgen. De 4 namen van deze line-up zijn je waarschijnlijk niet onbekend. Ze hebben allemaal al de nodige bagage en we hebben er dus alle vertrouwen in dat ze de Muze voor zich zullen winnen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; Kassa: 16,00 €; Vvk & abo3: 14,00 €; Abo6: 13,00 €; Abo10: 12,00 €)

Taal

vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • vr 30 nov 18
    van 20.00 uur tot 21.30 uur

Categorie

  • Humor

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise