Leán

Léan
Deze informatie is niet meer actueel!
Leán is het trio van Silke, Otto en Gielis. In 2014 ontmoetten ze elkaar in het Brusselse en besloten om samen hun passie voor wereldmuziek naar buiten te brengen. Op het programma staan gitaarwerken van Afrikaanse, Latijns-Amerikaanse en mediterrane afkomst in combinatie met een jazzy contrabas en subtiele handpercussie. Begin september 2016 bracht Leán zijn eerste album uit, genaamd Pangea. ...
Leán is het trio van Silke, Otto en Gielis. In 2014 ontmoetten ze elkaar in het Brusselse en besloten om samen hun passie voor wereldmuziek naar buiten te brengen. Op het programma staan gitaarwerken van Afrikaanse, Latijns-Amerikaanse en mediterrane afkomst in combinatie met een jazzy contrabas en subtiele handpercussie. Begin september 2016 bracht Leán zijn eerste album uit, genaamd Pangea. De drie jonge muzikanten hadden reeds de eer concerten te verzorgen verspreid over heel België en waren te gast op het Safaricom International Jazz Festival in Nairobi, Kenia. Vanaf januari 2019 stelt het trio zijn tweede album voor.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; Kassa: 14,00 €; Vvk & abo3: 12,00 €; Abo6: 11,00 €; Abo10: 10,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • vr 22 feb 19
    van 20.00 uur tot 21.30 uur

Categorie

  • Muziek

Waar

Deel deze pagina