Improfeten: Op eigen risico

Improfeten
De Improfeten is een professioneel improvisatietheatergezelschap. De acteurs brengen een humoristische voorstelling waarin ze ter plekke een compleet nieuw verhaal verzinnen. Elke show wordt gebaseerd op een aantal suggesties uit het publiek, zoals de locatie waar de scène zich afspeelt of het soort personage dat ze spelen. De rest improviseren zij op het moment zelf, ook de muziek wordt ter ...
De Improfeten is een professioneel improvisatietheatergezelschap. De acteurs brengen een humoristische voorstelling waarin ze ter plekke een compleet nieuw verhaal verzinnen. Elke show wordt gebaseerd op een aantal suggesties uit het publiek, zoals de locatie waar de scène zich afspeelt of het soort personage dat ze spelen. De rest improviseren zij op het moment zelf, ook de muziek wordt ter plekke bedacht. Hilarisch en ontroerend, fascinerend en onvergetelijk.
De Improfeten bestaat uit één muzikant en vijf acteurs waaronder Christophe Stienlet die je kan kennen van o.a. de film en het tv-programma 'Foute Vrienden'.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; Kassa: 16,00 €; Vvk & abo3: 14,00 €; Abo6: 13,00 €; Abo10: 12,00 €)

Taal

vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • vr 15 feb 19
    van 20.00 uur tot 21.30 uur

Categorie

  • Humor

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise