Foyer do mundo: Louklà

Loukla
Deze informatie is niet meer actueel!
Morena Brindisi is een Italiaanse zangeres die zich in Brussel gevestigd heeft. In haar muzikaal project 'Louklà' wordt ze begeleid door de grenzeloze multi-instrumentalist Rémi Decker. De twee muzikanten duiken in de sfeer van de traditionele muziek van Midden- en Zuid-Italië. Ze presenteren een repertoire opgebouwd uit lokale Italiaanse stijlen, genres en dansen. Zo kan je bijvoorbeeldd ...

Morena Brindisi is een Italiaanse zangeres die zich in Brussel gevestigd heeft. In haar muzikaal project 'Louklà' wordt ze begeleid door de grenzeloze multi-instrumentalist Rémi Decker. De twee muzikanten duiken in de sfeer van de traditionele muziek van Midden- en Zuid-Italië. Ze presenteren een repertoire opgebouwd uit lokale Italiaanse stijlen, genres en dansen. Zo kan je bijvoorbeeldd kennis maken met de 'Serene', de 'Ninne-Nanne', de 'Tarantella' en de 'Pizziche'. Deze liedjes komen rechtstreeks uit de mondelinge traditie en tonen een Italië zonder clichés. De alchemie tussen Morena en Rémi neemt je mee op reis naar de zuidelijke zon!
Met een voorprogramma door studenten van de Akademie voor Muzische Kunsten Meise.
i.s.m. Akademie voor Muzische Kunsten Meise

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 11,00 (Basistarief: 11,00 €; Kassa: 12,00 €; Vvk & abo3: 11,00 €; Abo6: 10,00 €; Abo10: 9,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • di 12 feb 19
    van 20.00 uur tot 21.30 uur

Categorie

  • Muziek

Waar

naam
GC de MUZE van Meise
adres
Brusselsesteenweg 671860 Meise