Only the lonelies: Roy Orbison tribute

Only the lonelies
Deze informatie is niet meer actueel!
De carrière van Orbison nam een vliegende start. Roy Orbison scoorde zijn grootste successen begin jaren zestig toen 22 van zijn nummers in de Billboard Top 40 terug te vinden waren. 'Only the lonely', 'Crying' en 'Pretty Woman' zijn nog steeds wereldhits. Midden jaren tachtig vertoefde hij een poosje in de luwte van de muziekwereld. Zijn nummer 'In Dreams', dat door filmmaker David Lynch werd ...
De carrière van Orbison nam een vliegende start. Roy Orbison scoorde zijn grootste successen begin jaren zestig toen 22 van zijn nummers in de Billboard Top 40 terug te vinden waren. 'Only the lonely', 'Crying' en 'Pretty Woman' zijn nog steeds wereldhits. Midden jaren tachtig vertoefde hij een poosje in de luwte van de muziekwereld. Zijn nummer 'In Dreams', dat door filmmaker David Lynch werd opgepikt voor de soundtrack van 'Blue Velvet', bracht daar verandering in. Spijtig genoeg overleed hij midden in zijn langverwachte comebacktour, net toen hij op pad begon te gaan met de superband The Traveling Wilburys. Herbeleef de triomf en tragiek van The Big O.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; Kassa: 16,00 €; Vvk & abo3: 14,00 €; Abo6: 13,00 €; Abo10: 12,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • vr 16 nov 18
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • Muziek

Waar

Deel deze pagina