Jazzlab classes: een kwarteeuw jazz

JazzLab Classes
Deze informatie is niet meer actueel!
JazzLab bestaat 25 jaar en dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. In deze lessenreeks ontdekken we hoe de jazz van gedaante veranderde binnen deze tijdspanne. 'Jazz is hot' en niet alleen in België. Van de acid jazz die de jaren '80 en '90 typeert tot Jef Neve en Melanie de Biasio – namen die de Belgische jazz een ongekende bekendheid bezorgen. Samen met Frederik Goossens nemen we in drie ...
JazzLab bestaat 25 jaar en dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. In deze lessenreeks ontdekken we hoe de jazz van gedaante veranderde binnen deze tijdspanne. 'Jazz is hot' en niet alleen in België. Van de acid jazz die de jaren '80 en '90 typeert tot Jef Neve en Melanie de Biasio – namen die de Belgische jazz een ongekende bekendheid bezorgen. Samen met Frederik Goossens nemen we in drie lessen de beste albums, muzikanten, stijlen en mengvormen van de afgelopen 25 jaar onder de loep.
Docent: Frederik Goossens

Opgelet! Deze vorming bestaat uit 3 samenkomstmomenten: 14, 21 en 28 maart. Je schrijft in en betaalt voor de hele reeks.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 24,00 (Basistarief: 24,00 €)

Taal

vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • do 14 mrt 19
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • Vorming

Waar

naam
Cultuurhuis Meise
adres
Brusselsesteenweg 44 B 21860 Meise