Florian Noack & Quartz Ensemble: Meuzemuzeconcert

Meuzemuzeconcert
Deze informatie is niet meer actueel!
Florian Noack is een uitzonderlijk pianist. Voor wie hem nog niet kent, is een concert van hem bijwonen een echte revelatie. Hij beschikt niet alleen over een fenomenale technische vaardigheid en fijngevoeligheid, hij maakt zelf ook uitstekende bewerkingen van orkestwerken zodat hij zijn favoriete muziek op piano kan uitvoeren. We hebben geluk dat hij bevriend is met de muzikanten van het ...

Florian Noack is een uitzonderlijk pianist. Voor wie hem nog niet kent, is een concert van hem bijwonen een echte revelatie. Hij beschikt niet alleen over een fenomenale technische vaardigheid en fijngevoeligheid, hij maakt zelf ook uitstekende bewerkingen van orkestwerken zodat hij zijn favoriete muziek op piano kan uitvoeren. We hebben geluk dat hij bevriend is met de muzikanten van het Quartz Ensemble. Samen met hen zal hij in de intieme setting van de kerk in Meuzegem op fantastische wijze het cultureel seizoen openen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; Kassa: 13,00 €; Vvk & abo3: 12,00 €; Abo6: 11,00 €; Abo10: 10,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • zo 09 sep 18
    van 11.00 uur tot 12.00 uur

Categorie

  • Klassiek

Waar

naam
Onze-Lieve-Vrouw Boodschapkerk
adres
Meuzegem1860 Meise

Deel deze pagina