Lieven Tavernier Kwartet

Lieven Tavernier
Deze informatie is niet meer actueel!
“Je hebt baas boven baas en de grootste baas van het Nederlandstalige lied is zonder twijfel Lieven Tavernier.” Henny Vrienten (Doe Maar) Jaar na jaar staan Eerste Sneeuw en De Fanfare Van Honger en Dorst hoog genoteerd in alle liedjeslijsten, van de Lage Landenlijst tot de lijst met beste Belgische liedjes. Lieven Tavernier schreef zijn klassiekers om ze pas vele lichtjaren later zelf te ...
“Je hebt baas boven baas en de grootste baas van het Nederlandstalige lied is zonder twijfel Lieven Tavernier.” Henny Vrienten (Doe Maar)


Jaar na jaar staan Eerste Sneeuw en De Fanfare Van Honger en Dorst hoog genoteerd in alle liedjeslijsten, van de Lage Landenlijst tot de lijst met beste Belgische liedjes. Lieven Tavernier schreef zijn klassiekers om ze pas vele lichtjaren later zelf te brengen.

En hoe! Vroeger moest je hem hardhandig het podium opduwen, ondertussen nam hij zelfs een live-cd. In februari 2019 stelt hij zijn nieuwste cd “Oude regenbogen” voor in de Handelsbeurs met een 13-koppig strijkorkest.

Met drie geweldige muzikanten brengt hij in GC de Muze van Meise een greep uit zijn indrukwekkende repertoire.


Lieven Tavernier: gitaar en zang
Gijs Hollebosch: mandoline en dobro
Yves Meersschaert: piano
Klaas Delvaux: cello

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 20,00 (Basistarief: 20,00 €; Kassa: 22,00 €; VVk & Abo3: 20,00 €; Abo6: 19,00 €; Abo10: 18,00 €)

Taal

drie taaliconen
Je begrijpt al veel Nederlands en je kan ook al iets vertellen. Je maakt soms nog fouten of je hebt wat hulp nodig. Je kan meedoen met activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon
Alle events

Wanneer

  • za 16 mrt 19
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • Muziek

Waar

Deel deze pagina