Kamal Karmach - Mag ik even?

Kamal Kharmach
Deze informatie is niet meer actueel!
De immer energetische Kamal Kharmach kan je kennen van zijn vele tv-werk, de donutzaken Donutello en zijn succesvolle eerste zaalshow 'De schaamte voorbij'. In 2019 komt Kamal met zijn eerste eindejaarsconference op de proppen. Waarover het zal gaan, moet nog gebeuren, maar een jaar vol klimaatbetogers, ontslagnemende ministers, corrupte voetbalploegen en visa-dealende politici belooft in ...
De immer energetische Kamal Kharmach kan je kennen van zijn vele tv-werk, de donutzaken Donutello en zijn succesvolle eerste zaalshow 'De schaamte voorbij'. In 2019 komt Kamal met zijn eerste eindejaarsconference op de proppen. Waarover het zal gaan, moet nog gebeuren, maar een jaar vol klimaatbetogers, ontslagnemende ministers, corrupte voetbalploegen en visa-dealende politici belooft in ieder geval een spetterende conferencedebuut.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 15,00 (Basistarief: 15,00 €; Kassa: 17,00 €; Vvk & Abo3: 15,00 €; Abo6: 14,00 €; Abo10: 13,00 €)

Taal

vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • za 07 dec 19
    van 20.00 uur tot 21.30 uur

Categorie

  • Humor

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise