Jazz ontrafeld - Jazzlab classes

Leon De Backer
Deze informatie is niet meer actueel!
Jazz, je staat er voor open, maar weet niet direct waar te beginnen. Je gaat graag naar een concert, maar je zou beter willen begrijpen wat die muzikanten op het podium precies doen. Dan is deze lessenreeks 'Luisteren naar jazz' op jouw lijf geschreven. Je ontdekt het verschil tussen een noot en akkoord, tussen harmonie en melodie. Wat is improvisatie en hoe werkt het? Wat maakt jazz tot jazz? ...

Jazz, je staat er voor open, maar weet niet direct waar te beginnen. Je gaat graag naar een concert, maar je zou beter willen begrijpen wat die muzikanten op het podium precies doen. Dan is deze lessenreeks 'Luisteren naar jazz' op jouw lijf geschreven. Je ontdekt het verschil tussen een noot en akkoord, tussen harmonie en melodie. Wat is improvisatie en hoe werkt het? Wat maakt jazz tot jazz? En waarom schiet het ritme gelijk in je benen? In één van de drie lessen worden al deze aspecten gedemonstreerd door muzikant Peter Verhas. Voorkennis mag, maar is geenszins noodzakelijk! Interesse om anders en beter te leren luisteren naar jazz vormt het ideale vertrekpunt!

Docent: Frederik Goossens

Opgelet! Deze workshopreeks omvat 3 avonden. Maandag 27 januari & maandag 3 + 10 februari.
De prijs is inclusief een ticket voor het concert van Natasha Kelly / Pentadox op 15 februari in de Muze van Meise.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 30,00 (Basistarief: 30,00 €)

Taal

vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • ma 27 jan 20
    van 20.00 uur tot 22.30 uur

Categorie

  • Vorming

Waar

naam
Cultuurhuis Meise
adres
Brusselsesteenweg 44 B 21860 Meise