Soulcollage - Archeduc

soulcollage
Deze informatie is niet meer actueel!
Wil je meer inzicht krijgen in bepaalde (levens-)vragen? SoulCollage® is een creatief proces waarbij je op een simpele manier in contact komt met je intuïtie. Je zoekt afbeeldingen, plaatjes en foto's waartoe je je aangetrokken voelt. Zo raak je uit je hoofd, en kom je in contact met je innerlijke wijsheid en intuïtie. Je leert innerlijke delen van jezelf kennen en in balans brengen. Het gaat ...
Wil je meer inzicht krijgen in bepaalde (levens-)vragen? SoulCollage® is een creatief proces waarbij je op een simpele manier in contact komt met je intuïtie. Je zoekt afbeeldingen, plaatjes en foto's waartoe je je aangetrokken voelt. Zo raak je uit je hoofd, en kom je in contact met je innerlijke wijsheid en intuïtie. Je leert innerlijke delen van jezelf kennen en in balans brengen. Het gaat niet zo zeer om het maken van mooie kaarten, maar om meer van jezelf te ontdekken. De kaarten symboliseren stuk voor stuk een deel van jou. Ze kunnen je ondersteunen bij levensvragen en het nemen van belangrijke beslissingen.

docent: Kristina De Crem

Opgelet! Deze workshopreeks omvat 3 avonden. Donderdag 3 + 24 oktober & donderdag 28 november.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 32,00 (Basistarief: 32,00 €)

Taal

vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • do 03 okt 19
    van 19.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • Vorming

Waar

naam
Cultuurhuis Meise
adres
Brusselsesteenweg 44 B 21860 Meise

Deel deze pagina