Ensor Strijkkwartet & Eva Vermeiren - VERPLAATST CONCERT

ensor
Deze informatie is niet meer actueel!
Verplaatst van 10 mei 2020 Naast het grasduinen in het klassieke strijkkwartet repertoire stelt het Ensor strijkkwartet zich eveneens als doel zijn publiek te laten kennismaken met de wat ongewone bezettingen en het ongekende repertoire. Met 'Sax on Tour' ontdekt u de bijzonder mooie warme samenklank van de saxofoon en het strijkkwartet in een gevarieerd en lichtvoetig programma. Eva Vermeiren ...

Verplaatst van 10 mei 2020
Naast het grasduinen in het klassieke strijkkwartet repertoire stelt het Ensor strijkkwartet zich eveneens als doel zijn publiek te laten kennismaken met de wat ongewone bezettingen en het ongekende repertoire. Met 'Sax on Tour' ontdekt u de bijzonder mooie warme samenklank van de saxofoon en het strijkkwartet in een gevarieerd en lichtvoetig programma.
Eva Vermeiren kennen we allen als een gedreven directeur aan de 'Akademie voor Muzische Kunsten Meise'. Hier zal u haar ontdekken als een als een saxofoniste met uitzonderlijk technische en muzikale capaciteiten. We beloven u een muzikaal hoogstaande ochtend!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; Kassa: 16,00 €; Vvk & Abo3: 14,00 €; Abo6: 12,00 €; Abo10: 11,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • zo 23 mei 21
    van 11.00 uur tot 12.30 uur

Categorie

  • Klassiek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise

Deel deze pagina